Naslovna

К В И З    " К О Л И К О    С Е    П О З Н А Ј Е М О "
У 13.циклусу квиза "Колико се познајемо", наша школа је, као и сваке године до сада узела учешћа. Пријављена су четири ученика: Софија  - 1.Ковачев 2 - 1; Викторија Месарош 3 - 4; Вања Шуша 4 - 1 и Никола Шарић 4-1. Ученици су разврстани у четири различите групе, са ученицима из других школа, како је предвиђено новим пропозицијама. Регионално такмичење је одржано 07.маја 2019. године у Народном позоришту у Сомбору. Учествовало је 9 екипа састављених од ученика из девет школа из Сомбора и окружења. У полуфинале се пласирало двоје наших ученика,Викторија Месарош 3 - 4 и Никола Шарић 4 - 1.

САМОВРЕДНОВАЊЕ ДИГИТАЛНИХ КОМПЕТЕНЦИЈА ШКОЛЕ
СЕЛФИ ИНСТРУМЕНТОМ

Е адреса приручника за наставнике Оквир дигиталних компетенција

Руководиоци у школи 

Наставници 

Ученици 

У Крушевцу је, у периоду од 10. до 12. маја, одржан Осми међународни сајам виртуелних предузећа.  Учествовало је 27 екипа и то 26 из Србије и једнa из Црне Горе. Нашу Школу је представљало впд „Bookmark“, разред III-4, образовни профил комерцијалиста. Ученице Марија Доротић, Јована Ђурић и Јелена Енгус, уз стручну помоћ професорки Наташе Градинац и Нивес Ковач, представљале су Средњу економску школу на овом Сајму.

 

На републичком такмичењу из статистике у Првој економској школи у Београду 29. марта 2019. у конкуренцији 23 школе, ученик наше школе Никола Шарић (IV1), је заузео III место.

 

Што је још једна лепа вест у прилог свих освојених резултата наших ученика!

ОБАРАЊЕ ГИНИСОВОГ РЕКОРДА У ПЕЧЕЊУ ПАЛАЧИНАКА

 У Врбасу је 05.05.2019. године у организацији „Chefs for life – кувари великог срца“ оборен гинисов рекорд у печењу палачинака. На овој манифестацији учествовала је и наша школа и то са највећим бројем ђака - 30 ученика куварства и 2 наставника. Такође је наш ученик Новаковић Никола 3-5 проглашен за најбољег у печењу палачинака и добио на поклон тениску лоптицу коју је потписао Новак Ђоковић а са којом је победио на Вимблдону.

STRUČNO USAVRŠAVANJE U BAJI

 Dana 10. aprila 2019. godine predstavnici Srednje ekonomske škole Sombor su prisustvovali stručnim predavanjima, organizovanim u svrhu održivosti projekta “Gastro-klub”,  (Project ID: HUSRB/1203/211/162, Project acronym: Gastro-club), finansiranog iz sredstava EU, programa preko-granične saranje HU-SRB.

   
školska biblioteka
   
© Средња економска школа Сомбор