• 1 Средња економска школа Сомбор
  • 2 Средња економска школа Сомбор
  • 3 Средња економска школа Сомбор
  • 4 Средња економска школа Сомбор
  • 5 Средња економска школа Сомбор
baner

UČENICI SOMBORSKE EKONOMSKE ŠKOLE OSVOJILI DRUGO MESTO NA TAKMIČENJU NA TEMU “DIGITALNE KOMUNIKACIJE U TURIZMU SRBIJE”

Učenice treće godine  Srednje ekonomske škole u Somboru Majda Trivić i Dajana Korpak i njihova tehnička podrška Nikolina Pilja osvojile su drugo mesto na održanom  takmičenju u rešavanju studije slučaja “Razvoj digitalne komunikacije u turizmu u Srbiji” u Novom Sadu, 30. marta 2017. godine, koje organizuje Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum, za učenike srednjih stručnih škola i gimnazija.

U konkurenciji od ukupno 18 timova, srednjih stručnih škola i gimnazija, tim sastavljen od dve devojke iz somborske Srednje ekonomske škole, uspeli su uz pomoć svoje profesorke i mentorke  Melite Danilović, da se osvojile su drugo mesto.

Tema njihove prezentacije  Lagani somborski špacirung bila je veoma zapažena kako zbog  kulturnog  bogatstva Grada Sombora, tako i zbog neobičnog načina približavanja turističkog potencijala digitalnim marketingom budućim turistima.


Veliki doprinos ovom uspehu dali i učenici drugog razreda Stefan Jović, Veljko Vukadinovic i Andjela Zorica koji su aktivno učestovali u izradi prezentacije.

Hvala svim učenicima i profesorima Srednje ekonomske skole na podršci!

Ко је на мрежи: 154 гостију и нема пријављених чланова

Copyright © 2023. Средња економска школа Сомбор Rights Reserved.


Facebook twitter