• 1 Средња економска школа Сомбор
  • 2 Средња економска школа Сомбор
  • 3 Средња економска школа Сомбор
  • 4 Средња економска школа Сомбор
  • 5 Средња економска школа Сомбор
baner

USPEŠNO REALIZOVAN DOMAĆI ZADATAK

Kada smo na predmetu ''veštine komunikacije'' dobili zadatak da napravimo akcioni plan za realizaciju nekog javnog događaja, naš tim izabrao je da to bude humanitarni koncert za Mihajla. Profesorka Stamenka Sudar je obećala da će jedan zadatak dobiti priliku za realizaciju. Ideja našeg tima je podržana od ostalih učenika, profesora, direktora. Dobili smo podršku i Grada Sombora i javnih ličnosti iz sveta muzike i kulture.

Gosti koncerta,  između  ostalih, bili su: Ana Kokić,  Ivana Selakov, Nebojša Vojvodić, Jovana Tipšin, Milan Rakić, Milica Gavrilović, Nikola Petković, Aleksa Radojičić, Vanja Nenadić i drugi.

Koncert je održan 12.04.2017.  sa početkom u 20 časova u Hali Mostonga u Somboru. Ulaz se naplaćivao 300 dinara.

Bez skromnosti, možemo slobodno reći, da je bilo fantastično. Hala je bila prepuna emocija, ljubavi i humanosti, pre svega. Prodato je 1395 ulaznica.

Koncert je trajao puna četiri sata. Sve javne ličnosti koje su najavljene, ispunile su svoje obećanje i stigle na nastup. Pri nastupu, dali su svoj maksimum, pevajući i igrajuci punim srcem i željom da pomognu Mihajlu, a takođe su ubacivali i novčane priloge u holu. Publika, svih uzrasta, i predškolci i školarci , omladina pa sve do godišta naših baka i deka,  pružila je izvođačima punu podršku, pevanjem i aplauzima.  Sve je proteklo u skladu sa  napravljenim protokolom i sa puno pozitivne energije.

Želimo još jednom, u naše i Mihajlovo ime, da se zahvalimo svima koji su na bilo koji način podržali ovu humanitarnu akciju.

Retka je situacija da Direktor pomaže učenicima da urade domaći zadatak. Hvala našem Direktoru koji je to učinio i podržao nas u izradi našeg, do sada, najuspešnijeg i najdražeg zadatka.

Dragana , Tijana K.  i Aleksandar , učenici  III-2

Ко је на мрежи: 74 гостију и нема пријављених чланова

Copyright © 2023. Средња економска школа Сомбор Rights Reserved.


Facebook twitter