• 1 Средња економска школа Сомбор
  • 2 Средња економска школа Сомбор
  • 3 Средња економска школа Сомбор
  • 4 Средња економска школа Сомбор
  • 5 Средња економска школа Сомбор
baner

         

Inovacije u gastronomskom sektoru

Srednje ekonomske skole Sombor”

među 9 podržanih projekata iz Srbije u okviru Erasmus+  programa EU

Srednjoj ekonomskoj skoli Sombor odobren je  projekat pod nazivom Innovation in gastronomy department of Secondary school of economics Sombor (”Inovacije u gastronomskom sektru Srednje ekonomske skole”) koji će se realizovati u saradnji sa Stredná odborná škola Banoš iz Banske Bistrice, Republika Slovačaka.

Na konkurs Nacionalni poziv za podnošenje projektnih aplikacija za Erazmus + projekte, koga je raspisala Tempus fondacija, pristiglo je ukupno 27 projektne prijave za oblast mobilnosti srednjeg stručnog obrazovanja i obuka, a 9 projekata je odabrano za finansiranje.

Cilj projekta je profesijonalni razvoj zaposlnih Srednje ekonomske skole Sombor u oblasti stručnog obrazovanja. Glavna projektna aktivnost jeste obuka koja će se sprovesti kroz posmatranje na radnom mestu  (job shadowing) u partnersoj školi Stredná odborná škola Banoš u trajanju od pet dana, za 8 nastavnog i nenastavnog osoblja Srednje ekonomske skole Sombor.

Listu odobrenih projekata u okviru Erasmus+ programa KA1-mobilnost srednjeg stručnog obrazovanja i obuka možete pogledati klikom na sledećem link: Nacionalni poziv za podnošenje prijava za Erazmus+ projekte za 2017. – projekti mobilnosti predloženi za finansiranje u oblasti stručnog obrazovanja i obuka

Ко је на мрежи: 32 гостију и нема пријављених чланова

Copyright © 2022. Средња економска школа Сомбор Rights Reserved.


Facebook twitter