• 1 Обавештење
  у суботу, 16. новембра 2019. године настава се изводи према распореду часова за понедељак
 • 2 Обавештење
  у среду, 20. новембра 2019. године настава се изводи према распореду од понедељка,
 • 3 Обавештење
  -у четвртак, 28. новембра 2019. године настава се изводи према распореду од петка
 • 4 Обавештење
  у суботу 18. јануара 2020. године настава се изводи према распореду часова за понедељак
 • 5 Обавештење
baner

         

Inovacije u gastronomskom sektoru

Srednje ekonomske skole Sombor”

među 9 podržanih projekata iz Srbije u okviru Erasmus+  programa EU

Srednjoj ekonomskoj skoli Sombor odobren je  projekat pod nazivom Innovation in gastronomy department of Secondary school of economics Sombor (”Inovacije u gastronomskom sektru Srednje ekonomske skole”) koji će se realizovati u saradnji sa Stredná odborná škola Banoš iz Banske Bistrice, Republika Slovačaka.

Na konkurs Nacionalni poziv za podnošenje projektnih aplikacija za Erazmus + projekte, koga je raspisala Tempus fondacija, pristiglo je ukupno 27 projektne prijave za oblast mobilnosti srednjeg stručnog obrazovanja i obuka, a 9 projekata je odabrano za finansiranje.

Cilj projekta je profesijonalni razvoj zaposlnih Srednje ekonomske skole Sombor u oblasti stručnog obrazovanja. Glavna projektna aktivnost jeste obuka koja će se sprovesti kroz posmatranje na radnom mestu  (job shadowing) u partnersoj školi Stredná odborná škola Banoš u trajanju od pet dana, za 8 nastavnog i nenastavnog osoblja Srednje ekonomske skole Sombor.

Listu odobrenih projekata u okviru Erasmus+ programa KA1-mobilnost srednjeg stručnog obrazovanja i obuka možete pogledati klikom na sledećem link: Nacionalni poziv za podnošenje prijava za Erazmus+ projekte za 2017. – projekti mobilnosti predloženi za finansiranje u oblasti stručnog obrazovanja i obuka

školska biblioteka
Copyright © 2019. Средња економска школа Сомбор Rights Reserved.


Facebook