• 1 Обавештење
  у суботу, 16. новембра 2019. године настава се изводи према распореду часова за понедељак
 • 2 Обавештење
  у среду, 20. новембра 2019. године настава се изводи према распореду од понедељка,
 • 3 Обавештење
  -у четвртак, 28. новембра 2019. године настава се изводи према распореду од петка
 • 4 Обавештење
  у суботу 18. јануара 2020. године настава се изводи према распореду часова за понедељак
 • 5 Обавештење
baner

Gastronomska kultura i tradicija Srednje ekonomske skole

Srednja ekonomska skola Sombor je u okviru projekta „Gastronomsak kultura i tradicija”, finansiranog od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, planirala i organizovala studijsko putovanje u Crnu Goru, u Srednju mešovitu školu „17. septembar” iz Žabljka. Studijsko putovanje je realizovano u peropdu od  15. do 18.  septembra 2017.

Cilj posete je bio informisanje o crnogorskoj nacionalnoj kuhinji i razmeni iskustva, prenosu stečenih znanja i medjusobno produbljivanje kontakata izmenju škola.  Predstavnici Srednje ekonomske skole su imali priliku i da se upoznaju sa vaspitno-obrazovnim radom, organizacijom i uslovima rada ove škole, kao i da učestvuju u potpisivanju Ugovora o saradnji između ove dve škole.

Projekt  “Gastronomska kultura i tradicija“ namenjen je učenicima i nastavnicima srednjih stručnih škola s ciljem da steknu nova iskustva u interkulturalnoj saradnji i multikulturalnoj zajednici.

Izuzetno gostoprimstvo direktora škole i ostalih zaposlenih učinilo je boravak u Srednjoj mešovitoj školi „17. septembar” u Žabljaku veoma prijatnim i nezaboravnim.

školska biblioteka
Copyright © 2019. Средња економска школа Сомбор Rights Reserved.


Facebook