• 1 Обавештење
  у суботу, 16. новембра 2019. године настава се изводи према распореду часова за понедељак
 • 2 Обавештење
  у среду, 20. новембра 2019. године настава се изводи према распореду од понедељка,
 • 3 Обавештење
  -у четвртак, 28. новембра 2019. године настава се изводи према распореду од петка
 • 4 Обавештење
  у суботу 18. јануара 2020. године настава се изводи према распореду часова за понедељак
 • 5 Обавештење
baner

Školski čas za ekološke teme

Dobra saradnja Srednje Ekonomske Škole i JKP „Čistoće“ nastavljena je i kroz aktivnosti kampanje „Reciklaža nije blamaža“, koju je preduzeće ove godine pokrenulo u gradu i naseljenim mestima. Cilj kampanje je motivisati što veći broja sugrađana na selekciju, sakupljanje i predaju ambalažnog otpada i sekundarnih sirovina u Reciklažni Centar JKP „Čistoće“.

 

Učenici osnovnih i srednjih škola su jedna od ciljnih grupa u sprovođenju ove kampanje, a podrška rukovodstava osnovnih i srednjih škole, entuzijazam i volja učenika, nastavnika i profesora, potvrda su uspešnosti, celokupne aktivnosti. Svakako da je nepotrebno napomenuti da Srednja Ekonomska Škola prednjači u ovim aktivnostima na teritoriji Grada Sombora pa i šire, a akcije i kampanje pokrenute od strane JKP „Čistoće“ su skoro uvek prvi podržavali.

U okviru planiranih aktivnosti, u Srednjoj Ekonomskoj Školi je održano predavanje učenicima prvih razreda, na kome su prezentovani dosadašnji rezultati i ukazano na značaj, važnost i načine selekcije reciklabilnih materijala.

Prezentaciju reuzltata kampanje i predavanje održao je rukovodilac Sektora za planiranje razvoj i investicije u JKP, sci Andrija Penzeš sa saradnicima, a učenici su pokazali solidno predznanje i aktivno se uključili u prezentaciju.

Sa rukovodstvom škole dogovorena je još konkretnija saradnja, a naročito u oblasti bezbednog upravljanja reciklažnim, komunalnim i opasnim otpadom

školska biblioteka
Copyright © 2019. Средња економска школа Сомбор Rights Reserved.


Facebook