• 1 Средња економска школа Сомбор
  • 2 Средња економска школа Сомбор
  • 3 Средња економска школа Сомбор
  • 4 Средња економска школа Сомбор
  • 5 Средња економска школа Сомбор
baner

У Крушевцу је, у периоду од 10. до 12. маја, одржан Осми међународни сајам виртуелних предузећа.  Учествовало је 27 екипа и то 26 из Србије и једнa из Црне Горе. Нашу Школу је представљало впд „Bookmark“, разред III-4, образовни профил комерцијалиста. Ученице Марија Доротић, Јована Ђурић и Јелена Енгус, уз стручну помоћ професорки Наташе Градинац и Нивес Ковач, представљале су Средњу економску школу на овом Сајму.

С обзиром да је Сајам био ревијалног карактера, нема пласмана екипа, али у разговору са бројним колегама професорима и ученицима, потврђено је да је идејно решење штанда впд „Bookmark“ оригинално, ново и до сада није виђено на претходним сајмовима. О новој идеји сведочи и то да је впд „Bookmark“ једини имао активан Инстаграм профил @vp_bookmark за време трајања Сајма, преко ког је реализована наградна игра. Прву награду, уникатни сат, за најбољу фотографију на нашем штанду освојила је Весна Животић, професорка из Економско трговинске школе из Пожаревца.

Слободно време, ученице и професорке су провеле у обиласку града Крушевца, строгог центра града и успутних знаменитости, а посебан утисак је оставила црква Лазарица и рушевине старог Лазаревог града.

Пошто су учесници били смештени у више различитих смештаја широм Крушевца, изостало је дугоочекивано дружење.

Нивес Ковач, професор

 

ЕКИПА 

 

 ШТАНД

 

 

 

ПРВА НАГРАДА

 

СЛОБОДНО ВРЕМЕ У КРУШЕВЦУ

 

Ко је на мрежи: 99 гостију и нема пријављених чланова

Copyright © 2022. Средња економска школа Сомбор Rights Reserved.


Facebook twitter