• 1 Средња економска школа Сомбор
  • 2 Средња економска школа Сомбор
  • 3 Средња економска школа Сомбор
  • 4 Средња економска школа Сомбор
  • 5 Средња економска школа Сомбор
baner

ИЗВЕШТАЈ СА САЈМА ОБРАЗОВАЊА НОВИ САД 2020.

 

 

 

Актив наставника српског језика и књижевности и стручна служба наше Школе су као и сваке године показали заинтересованост за Сајам образовања и Салон књига у Новом Саду. Организована је једнодневна посета Сајму. За посету је била предвиђена субота 04. 03. 2020. Посету Сајму организовао је и финансирао Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице.

Сајам је посетило седамдесет и четворо (74) ученика и четворо (4) пратилаца групе. За превоз пријављених ученика и професора је био потребан 1 аутобус.

Договорено време за полазак је било после одржаног 2. часа, односно у 10.00 часова испред Градске хале „Мостонга“ у Сомбору.

Вожња до Новог Сада је протекла у најбољем реду. На Сајам смо стигли око 11.45 часова где смо се задржали до 14.00 часова. Ученици и пратиоци групе посетили су све сајамске штандове – Сајма образовања и Салона књига.

Љубитељи књига су могли да уживају у разгледању многобројних штандова са књигама, као и у дружењу са познатим писцима,као из наше земље,тако и из иностранства. На Сајму, велики број људи из свих делова Србије, као и из суседних држава, окупио се, како би пронашли неку књигу за себе и лепо се провели. Након разгледања штандова и куповине потребних и жељених књига, око 14 часова смо кренули ка центру Новог Сада.

Ученици и професори су се договорили о слободном времену и времену поласка за Сомбор.

Из Новог Сада смо кренули за Сомбор после 17 часова и стигли нешто после 19 часова на обострано задовољство ученика и наставника.

Ко је на мрежи: 121 гостију и нема пријављених чланова

Copyright © 2022. Средња економска школа Сомбор Rights Reserved.


Facebook twitter