• 1 Обавештење
  • 2 Обавештење
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur...
  • 3 Обавештење
  • 4 Обавештење
  • 5 Обавештење
baner

ИЗВЕШТАЈ СА САЈМА ОБРАЗОВАЊА НОВИ САД 2020.

 

 

 

Актив наставника српског језика и књижевности и стручна служба наше Школе су као и сваке године показали заинтересованост за Сајам образовања и Салон књига у Новом Саду. Организована је једнодневна посета Сајму. За посету је била предвиђена субота 04. 03. 2020. Посету Сајму организовао је и финансирао Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице.

Сајам је посетило седамдесет и четворо (74) ученика и четворо (4) пратилаца групе. За превоз пријављених ученика и професора је био потребан 1 аутобус.

Договорено време за полазак је било после одржаног 2. часа, односно у 10.00 часова испред Градске хале „Мостонга“ у Сомбору.

Вожња до Новог Сада је протекла у најбољем реду. На Сајам смо стигли око 11.45 часова где смо се задржали до 14.00 часова. Ученици и пратиоци групе посетили су све сајамске штандове – Сајма образовања и Салона књига.

Љубитељи књига су могли да уживају у разгледању многобројних штандова са књигама, као и у дружењу са познатим писцима,као из наше земље,тако и из иностранства. На Сајму, велики број људи из свих делова Србије, као и из суседних држава, окупио се, како би пронашли неку књигу за себе и лепо се провели. Након разгледања штандова и куповине потребних и жељених књига, око 14 часова смо кренули ка центру Новог Сада.

Ученици и професори су се договорили о слободном времену и времену поласка за Сомбор.

Из Новог Сада смо кренули за Сомбор после 17 часова и стигли нешто после 19 часова на обострано задовољство ученика и наставника.

Ko je na mreži: 81 gostiju i nema prijavljenih članova

Copyright © 2020. Средња економска школа Сомбор Rights Reserved.


Facebook