Извештај о реализованој посети и предавању Игора Јурића из Фондације „ Тијана Јурић“

            У петак 22. марта 2019. г у нашој школи је одржано предавање Игора Јурића из Фондације „Тијана Јурић“. Ово предавање је заказано и реализовано уз сарадњу  Тима за борбу против насиља наше школе. Предавању је присуствовало 82-је наших ученика и неколико професора. За време трајања од сат и по времена,  предавач Игор Јурић се дотакао неколико тема које су младима блиске и интересантне.

 

           Те теме су на занимљив и поучан начин, кроз кратке филмове и поуздане информације обрађене. Наши ученици су обавештени о безбедности на интернету, добрим и лошим странама на друштвеним мрежама, вршњачком насиљу и трговини људима. Игор Јурић је сигурно и самоуверено износио податке о овим темама, говорио о величини и значају ове Фондације и о помоћи коју Фондација пружа свим појединцима који јој се обрате за помоћ.

          У току предавања је пружио низ релевантних информација и савета везаних за безбедност младих како личну тако и на друштвеним мрежама и указао на потребу за сталним информисањем и опрезом да би безбедност свих била што већа.  

 

                                                                                                 Јасмина Борић, проф.